Domov Predstavitev prodajalcev
predstavitev prodajalcev PDF Natisni E-pošta
Prispeval Simon Bučar   
Torek, 28 December 2010 15:46

 

 


Stalni prodajalec:

Naziv: KMETIJA GLAS

Nosilec:

Domači naslov: Rožno 13, Brestanica

KMG MID ŠT. : 100736184


Kmetija Glas ima vsak dan poseben dan. Vrtovi in njive jim vsak dan ponujajo vse polno izzivov in fizičnega dela. Dobra volja in smeh domačih se pretopijo v njihove pridelke, ki jih s polno ljubezni negujejo od čisto majhnega »očeska«, pa do končnega sadeža ali ploda. Okusite to, kar se ne da opisati. Vsako soboto si kaj svežega in domačega kupite na tržnici pri železniški postaji v Grosupljem.

 

 

 

Stalni prodajalec:

Naziv: KMETIJA HREN

Nosilec kmetijskega gospodarstva: Franc Hren

Domači naslov: Spodnja Slivnica 110, Grosuplje

KMG MID ŠT. :

Kmetija Franc Hren iz Spodnje Slivnice je močno vpeta v kmečko življenje. Zemlja jih hrani vsakodnevno. Radi jejo zdravo in različno, a vedno svojo zelenjavo.

Dobro vedo, kaj potrebujejo na mizi tudi ostale družine. Zato pridelajo zelenjavo in druge pridelke in jih naravnost iz njive prinesejo in  ponudijo vsako soboto na tržnici pri železniški postaji v Grosuplju.

 

 

Stalni prodajalec:

Naziv: KMETIJA DIMIC

Kmetija Dimic vam vsako soboto ponuja pravkar nabrano svežo zelenjavo, ki jo v okolici Ljubljane sami pridelajo. Imajo pa tudi jajca kokoši, gojenih po najnovejših evropskih standardih. Na tržnici pri železniški postaji, vedno sveža in zdrava ponudba.

 


Stalni prodajalec:

Naziv: KMETIJA DUŠA

Nosilec kmetiskega gospodarstva: g. Duša

Domači naslov: Luče 5, Grosuplje

Na kmetiji Duša v Lučah pri Grosuplju imajo preko štirideset krav in vsak dan sveže mleko. Iz njega izdelujejo več vrst jogurta, mladega sira in sira za žar, sirotko, skuto, in še veliko zdravih in domačih mlečnih izdelkov, ki jih ponudijo na tržnici pri železniški postaji v Grosuplju.

 

 

Stalni prodajalec:

Naziv: KMETIJA LOBE

Nosilec kmetijskega gospodarstva: g. Lobe

Domači naslov: Spodnja Slivnica

Nič škropiv, nič kemije, le to kar iz zemlje s pridnimi rokami ustvarita gospod in gospa Lobe. Poskusite pridelke in izdelke, kot jih je Vaša babica pridelovala na vrtu za hišo in se nasmejte kakšni prigodi ali dobro zabeljeni šali. Na živilski tržnici pri železniški postaji v Grosuplju.

 

 

Stalni prodajalec:

Ne pozabite. Vsako prvo soboto v mesecu nas obišče suhorobar. Tisti pravi, z izdelki, ki so jih naredile njegove roke in neusahljivo zalogo dobre volje in vicev. Vsako prvo soboto v mesecu na tržnici pri železniški postaji.

 

 

 

 

 

 

Zadnjič posodobil Sreda, 25 Julij 2012 09:23
 
www.Trznica-Grosuplje.si, Powered by Joomla!

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information